30.12.11

Hei! Jeg vil bare takke for alle de som hadde kommentert og følgt meg på bloggen. Jeg slettet jo alle innleggene siden jeg skulle få ny. Jeg har tatt en titt på statistikken og har forsatt en liten del lesere. Tusen takk for at dere har vært innom her og der. Det betyr mye for det dere har kommentert, sier det en siste gang. TUSEN TAKK! 

Min "nye" blogg heter: marieht.blogg.no

Jeg ble kjempefornøyd med designet, syns det var veldig jentete og søtt. Har også lagt inn link til Blogkeen og Bloglovin hvis dere vil følge meg der. La inn begge fordi noen har gjerne bruker på blogkeen mens noen andre har bloglovin. Så tenkte at det var bedre å bare ta begge med. Jeg har bruker på begge men foretrekker Blogkeen. Anbefaler dere å ta en titt hvis du ikke har noen av delene. Hvis dere ikke skjønner noe av de sidene, kan jeg godt lage et innlegg og forklare, eller en video? 

I tillegg til Blogkeen og Bloglovin, har jeg også lagt inn youtube brukeren min,twitteren og facebooken. Jeg er ikke helt ferdig med å legge inn facebooken, for jeg har ikke lagd en side for den så den kommer senere. Du vil finne linkene  i sidemenyen.

Har utrolig mange kategorier og mange planer for bloggen.  Det vil komme mange videoer, elsker å lage videoer. Selvom det er litt kleint. Bare for å informerer dere at det vil komme masse videoer når jeg får speilrefleks. Er ikke så lenge igjen no, har bursdag den 13 så ikke lenge igjen.

 

                                                                  
 
                                                                                          GODT NYTTÅR!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits